excellent

Can Weed Stems Get You High ?

Can weed stems get you high

Det er ikke mærkeligt, at du kigger på din skål med ukrudtsstængler og tænker på at ryge dem. Er det ikke rigtigt, at “spild ikke, vil ikke”? Ukrudtsstængler kan være en kilde til forvirring for den gennemsnitlige cannabisbruger. Knopperne på en cannabisplante, som de fleste planter, der giver blomster, vækker stor opmærksomhed. Men når du har røget hele dit lager (og din butik i nabolaget er lukket), er det let at blive bekymret over den resterende stilk.

Kan ukrudtsstængler ryges? Skal du inhalere dem?

Hvis du overvejer det samme, er du ikke alene. Det er et almindeligt spørgsmål, vi får fra folk, der er nye til hashrygning. Og fordi der ikke er sådan noget som et dumt spørgsmål, når det kommer til at nyde en fantastisk cannabisoplevelse, lad os komme ind på alle detaljerne om ukrudtsstængler. Indeholder stilke den samme kemiske sammensætning som cannabis? Er der en måde at forblive billig, men effektivt bruge dette generelt underudnyttede område af planten? Kan du blive høj af cannabisstængler? Fortsæt med at læse for at finde ud af svarene på disse og andre spørgsmål.

Hvad er ukrudtsstængler helt præcist?

Små, pindlignende fragmenter kendt som “ukrudtsstængler” kan lejlighedsvis findes i den cannabisblomst, du køber fra et apotek. Din ladning kan omfatte en, to eller flere stilke, afhængigt af kvaliteten af de blomster, du har købt. For eksempel har en shake købt fra apoteker typisk flere grene. Det gode er allerede røget, hvis du kun har stilke tilbage.

THC indhold i ukrudtsstængler

Det kritiske spørgsmål er, om cannabisstammen indeholder THC, givet at THC (eller tetrahydrocannabinol) er den cannabinoid i cannabis, der får dig til at føle dig høj. Cannabisplantestængler har i modsætning til cannabisplantens tykke knopper relativt lidt til ingen THC. Selv den mindste mængde, der måtte være til stede, er utilstrækkelig til at forårsage en høj. Lad os derfor spare dig for nogle problemer (og hosteanfald) – cannabisstængler indeholder ikke THC eller andre fortryllede psykotrope elementer.

Uønskede bivirkninger ved at ryge ukrudtsstængler

Siden opfindelsen af rygning har folk slibet stilke op med deres cannabisblomst og røget dem i skåle og stumper; det vil ikke gøre meget for dit høje.

Om noget giver de ekstra voluminøse plantematerialer ilden mere brændstof, hvilket resulterer i mere omfattende, mere grimme, røgfyldte strejker. Den værste situation kan være relateret til forskellige langsigtede bekymringer som luftvejslidelser og lungesygdomme. Al denne ekstra røg kan være skadelig for dine lunger. Den lille mængde THC, der findes i stængler, er ikke værd at de alvorlige bivirkninger og lungeskadelige risici forbundet med rygning.

Indånding af røg skader dine lunger. Om det er knopper, frø, tobak eller brændende træ er ligegyldigt. Brændende materialer, herunder stilke, frigiver toksiner og kræftfremkaldende stoffer (midler, der forårsager kræft). Dette skader dine lunger og øger din risiko for at udvikle lunger, hjerte og kræft. Bortset fra symptomerne på røg, kan rygningsstængler resultere i en alvorlig hovedpine, ondt i halsen og hoste.

Smagen vil ligne den, der ryger flis. Nogle brugere, der indrømmede at ryge marihuana på Reddit og andre fora, nævnte også ubehagelige gastrointestinale symptomer som kvalme og mavesmerter.

Det er ikke en god idé at ryge stilke, lige så behageligt som det er at reducere spild og bruge kreativitet. Desuden, på trods af at cannabisstængler i sig selv ikke er psykoaktive, kan de stadig bruges til andre formål end rygning. Så gem dine stængler; undgå at ryge dem.

Alternativ anvendelse af ukrudtsstængler

Selvom du ikke kan ryge dem, har stilke et par overraskende praktiske anvendelser i dagligdagen. Start med at udpege en glaskrukke til at holde de resterende stammer fra dine cannabisudtagninger, før du ændrer standard cannabisstammen til noget unikt. Du vil til sidst samle nok stængler til at nyde deres lækre smag og aroma.

Du skal først decarboxylere dine cannabisstammer fra aktivering af smagen, før du kan gøre noget kreativt med dem. Cannabisblomsten skal gennemgå samme procedure for at blive omdannet til madolie og smør.

Processen med at opvarme cannabis og hamp for at aktivere cannabinoiderne i dens knopper, trim, blade eller kief er kendt som decarboxylering. Det er ekstremt simpelt (men uundværligt). De psykotrope stoffer, vi kender og elsker, ville strømme gennem vores systemer uden påvirkning, hvis varmen ikke blev brugt til at “riste” plantematerialet.

Sådan decarboxyleres marihuana og marihuana-stængler

Ovntemperaturen skal indstilles til 235 grader.

For at forberede en kageplade skal du måle en længde af pergamentpapir eller aluminiumsfolie, der passer præcist på arket uden at strække sig ud over kanterne.

Du kan nu tilføje din cannabisblomst og stilke. For at forhindre forbrænding skal du sørge for at bryde knopperne fra hinanden.

Bages i 45 minutter ved lav temperatur. Når du lugter, at ting koger eller halvvejs igennem, skal du kontrollere dine urter for at sikre, at de ikke brænder på.

Nogle af de mest almindelige anvendelser af decarboxylerede cannabisstængler, som enkeltpersoner har opdaget.

Cannabis stamme te

Nogle mennesker sætter pris på umami-smagen af stilkene og tilbereder te fra denne underudnyttede plantekomponent. Cannabisstængler har en velsmagende smag. Således kan de smage magen til dine nugs, uanset deres smagsprofil. Saml de decarboxylerede cannabisstammefragmenter ved hjælp af en tekugle af metal (bruges til at dryppe løse urter) eller et kaffefilter og et gummibånd. Kog derefter vandet. Tag et krus, tilsæt det varme vand, og lad cannabisstammen stå i 3-5 minutter. Du er velkommen til at tilføje en af dine foretrukne teposer for smag.

Cannasmør

Cannasmør er en fremragende ting at have ved hånden, fordi det ofte bruges som smørerstatning, når man laver spiselige ting. Denne infusion, som cannakokke elsker for sin smag og tilpasningsevne, kan endda bruges i det traditionelle køkken.

Decarbed cannabis og stilke simres langsomt i smør ved lav varme, indtil fedtet i smørret absorberer THC, hvilket skaber cannabutter. En infusion skabes derefter ved at si fragmenterne gennem ostelærred.

Kropsolier og forskellige slags smør

Der er et væld af salver og cremer fremstillet af cannabis og hamp, der er beregnet til at behandle sygdomme lokalt ved at levere nogle af de terapeutiske egenskaber ved cannabis til ømme områder.

På kogepladen kan du nu lave din kropssmør beriget med cannabis. Hemmeligheden her er at bruge kokosolie frem for smør, når du steger den decarboxylerede cannabis og stilke. Den samme teknik, der bruges til at lave cannabutter, kan også skabe kokosolie infunderet med cannabis.

Når din kokosolie er klar, skal du kombinere den med din valgte lotion, sheasmør eller kokosolie. For at opleve aromaterapi på egen hånd, kan du også lave din blanding med æteriske olier. Påfør derefter rigeligt produktet overalt, hvor du har smerter. Lidt egenomsorg vil gå langt for at løfte dit humør.

Gem dine ukrudtsstængler nu.

Som du kan se, kan en cannabisstammes levetid vare længere end den tid, den bruger i din kværn. Vi råder dig til at beholde en krukke til at samle dine marihuana-stængler over tid, hvis du vil blive bedre til at gemme dem (i betragtning af din nye forståelse af deres fortryllelse). Du vil altid have en ny forsyning ved hånden, når du vil arbejde på et af disse projekter, hvis du gør det på den måde.

Den mindre potente cannabisstamme fra tidligere tider kan nu bruges på forskellige opfindsomme måder. Hvis tanken om at konvertere cannabisstængler skræmmer dig, vil dette essay være nyttigt. Husk altid, at du kan købe sammenlignelige varer i stedet for selv at fremstille dem.