excellent

Hampeplantens kosmetiske egenskaber – Cannbisolie

cbd-cannabis-kosmetik

Hampeplanten har en masse plejende egenskaber, der kan hjælpe dig med at holde huden i balance og gøre den blød og smidig – og det er 100% naturligt.

Hampeplanten omtales ofte som en mirakelplante med utallige egenskaber, som bruges både i helsekost, medicin og tekstilproduktion. Men mirakelplanten har også en række plejende egenskaber, der kan holde din hud sund og smidig – og det er lige meget, hvilken hudtype du har!

Derfor findes der efterhånden mange kosmetiske produkter, som baseres mere eller mindre på hampeplanten.

I de kosmetiske produkter udnyttes plantens egenskaber på to forskellige måder, nemlig som hampefrøolie eller som CBD. De to typer af cannabisbaserede kosmetiske produkter har forskellige plejende egenskaber.

Produkter med Cannabisolie

Cannabisolie udvindes gennem hampeplantens frø og har et højt indhold af omega 3 og 6, som først og fremmest har en antiinflammatorisk virkning.

Derfor er det oplagt at benytte plejeprodukter med cannabisolie til irriteret hud eller til hud med tendens til urenheder. Derudover er hampefrøolie fugtgivende og gør huden blød og smidig.

Produkter med CBD

Fordelen ved CBD-produkter skal findes i de cannabinoider, som planten indeholder og som ligner menneskekroppens egene cannabinoider, som opretholder kroppens balance. Denne lighed tillader, at man kan bruge CBD-produkter fra hampeplanten til at styrke kroppens og hudens naturlige balance. Når du anvender hudplejeprodukter med cannabinoider trænger de ind i blodstrømmen og styrker huden indefra.

Find det rigtige produkt

På grund af de mange forskellige egenskaber, der findes i kosmetiske og plejende produkter baseret på hampeplanten, kan du med fordel vælge produkter, der passer til dit behov.

Hos Postmanflowers.dk kan du finde en masse produkter, du med fordel kan bruge for at styrke din hud i hverdagen.

Har du eksempelvis tendens til irriteret hud, kan du prøve en hudcreme med hampefrøolie, som kan lindre irritationer.

Har du derimod ømme muskler fra træning, kan du benytte en gel eller creme med CBD, der trænger ind i blodstrømmende og hjælper musklerne indefra.

Du kan naturligvis også benytte produkter, der indeholder både hampefrøolie og CBD, så du får alle plantens plejende egenskaber i samme produkt.

Vil du læse mere dybdegående omkring cannabisolie?

Læs videre her

Hos Postmanflowers.dk finder du nogle af markedets bedste hampebaserede kosmetiske produkter.

Se udvalget her