excellent

Holdbarhed og opbevaring af CBD-olie

CBD-olie-cbdolie-økologisk-cbd-olie

Holdbarhed

CBD-olier bliver harske når de oxiderer (ilter). Iltningen kan danne uønskede radikaler i CBD-olien, hvilket forringer kvaliteten og holdbarheden.

Vores CBD-olier bør som regel anvendes inden for 6 måneder, efter modtagelse. Dog skal det nævnes, at din CBD-olie kan harske før, hvis den opbevares forkert.

For at forhindre dette kan du med fordel følge vores opbevaringsguide.

  • Ingen sollys: opbevar altid din CBD-olie mørkt da UV-stråler er særligt skadelige for CBD-olie. Gentagen eksponering for enhver lyskilde kan ødelægge olien.
  • Ingen varme: opbevar din CBD-olie køligt, men dog helst ikke i dit køleskab, da olien vil størkne. Stil CBD-olien i et skab eller i en skuffe, som ikke er udsat for eventuelle varmekilder.
  • Ingen ilt: Minimer CBD-oliens adgang til ilt. Sæt låget på igen efter anvendelse og skift aldrig oliens emballage, da den mørke glasflaske forhindrer harskningen.
  • Opbevar din CBD-olie utilgængeligt for småbørn og kæledyr.

Tegn på, at din CBD-olie er blevet dårlig og harsk

  • Den første og mest væsentlige indikator på, at din CBD-olie er blevet dårlig og harsk, er lugten. Og inden du tænker, at din CBD-olie nu også lugter lidt mærkelig, skal du vide, at CBD-olie normalvis ikke lugter af blomstervand, men måske nærmere en blanding af cannabis og friskslået græs. Så første og største tegn på en dårlig og harsk CBD-olie er en sur, mugagtig lugt (du er ikke i tvivl).
  • Det andet tegn er klarheden, hvis din CBD-olie er grumset eller uklar kan det være et muligt tegn på, at harskningen er gået i gang.
  • Det tredje tegn på en harsk og dårlig CBD-olie er konsistensen, hvis din CBD-olie er skilt og meget fedtet er harskningen nok gået i gang.

Se vores udvalg af økologiske CBD-olier her.