excellent

Hvorfor købe økologisk CBD-olie?

Blog-coverbillede ØKO Olie

Selvom CBD-olie er et naturligt, plantebaseret produkt, bør du, ligesom med dine øvrige hverdagsprodukter, overveje hvilke tilsætningsstoffer eller kemikalier, der kan være tilsat produktet. Er du overfølsom overfor diverse kemikalier, er det en ekstra god idé at gå efter de økologiske og miljømærkede produkter.

 

Hvad vil det sige, at produktet er økologisk?

Økologiske produkter er som udgangspunkt produceret uden brug af sprøjtemidler og pesticider, og derfor er økologiske produkter bedre for miljøet, men også for dig. Ved at gå efter økologiske produkter, begrænser du nemlig indtaget af og kontakten med potentielt skadelige kemikalier.

Økologiske varer forbindes ofte med kvalitetsvarer, fordi man ikke benytter kemikalier til at fremme produktionen.

 

Det europæiske økologimærke

Det europæiske økologimærke er, ligesom det danske Ø-mærke, en hjælp for dig, der ønsker at handle økologisk og er en blåstempling af produktets indhold og produktionsforhold. Mærket må nemlig kun benyttes af produkter, der lever op til EU’s strenge regler for økologisk produktion og økologiske produkter.

eu-organic-logo

Hos Postmanflowers har vi taget et aktivt valg om kun at have økologiske CBD-olier i vores sortiment.

Olierne er alle producerede i EU og af EU-dyrkerede hampeplanter og følger derfor EU-lovgivning for økologiske produkter og produktion.

EU’s lovgivning om produktion og salg af økologiske varer har til formål at bevare biodiversiteten i Europa samt at fremme miljøbeskyttelse. Lovgivning dækker samtidig over alle områder af produktionen – fra jord til bord, og derfor kan vi stå inde for kvaliteten af vores økologiske CBD-olier og for måden, hvorpå de produceres.

 

Er du på jagt efter din næste økologiske CBD-olie?

Se vores udvalg.

Tjek også vores blogindlæg omkring opbevaring af cbd-olie.

Læs videre her